Innovatiemiddag: samenwerken voor de beste diagnostiek

9 september 2024

Net voor de zomervakantie organiseerde Star-shl haar Innovatiemiddag 2024, een gelegenheid waarbij collega’s samenkwamen om nieuwe ideeën te verkennen en te delen. Deze dag bood niet alleen de kans om te leren van inspirerende gastsprekers zoals Jeff Gaspersz en Joris Arts, maar ook om concreet na te denken over hoe we onze diensten kunnen verbeteren.

Tijdens de middag presenteerden onze medewerkers een aantal innovatieve ideeën die gericht zijn op het verbeteren van onze operationele efficiëntie en het oplossen van uitdagende vraagstukken binnen de diagnostiek. Deze voorstellen laten zien hoe we continu werken aan verbetering, altijd met het oog op wat voor u als aanvrager het meest relevant is.

Bij Star-shl vinden we samenwerking essentieel. We betrekken graag verschillende lagen van onze organisatie bij het vinden van nieuwe oplossingen. Dit helpt ons om u steeds beter van dienst te kunnen zijn en om diagnostische diensten te blijven verbeteren.

Onze focus blijft gericht op het leveren van de beste diagnostische oplossingen, met als doel uw werk te ondersteunen en de zorg voor uw patiënten te verbeteren.

innovatieteam met raad van bestuur.jpg

Het innovatieteam met de Raad van Bestuur